Според научни изследвания между 27% до 70% от хората, които практикуват бягане / джогинг са пострадали през първата година след започване на този спорт. Kangoo Jumps първоначално са били разработени за джогинг, с цел намаляване на негативното въздействие върху ставите.

Независимо дали сте запален джогър, сериозен бегач или човек поддържащ здравословен тонус с тичане, вие бързо ще оцените ползите, които Kangoo Jumps ви осигуряват. Намаляване на шоковото въздействие върху глезените, коленете, пищялите, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб с до 80% е само една от тях.

Намаляването на стреса и коригирането на pronation и supination (техники и наранявания кoито могат да се получат при бягане) ca две от многото причини, поради които лекарите препоръчват Kangoo Jumps за рехабилитация след операцията и за предотвратяване на наранявания. Тези ползи обясняват защо толкова много хора, които в един момент вече не могат да тичат или правят упражнения, в един момент могат да правят това отново в комфорт, с увереност и без болка.

“Аз не бях в състояние да тичам или да правя аеробни упражнения в продължение на години, заради операция на коляното ми и наднормено тегло. Наистина се чувствам страхотно, че отново мога да правя упражнения и в същото време да е толкова забавно” Лин Лоурънс, щата Тексас, САЩ.

Използването на Kangoo Jumps също значително повишава издръжливостта, което е демонстрирано в научно изследване, проведено от д-р Таунтън в Университета на Британска Колумбия – Канада.

Според научни изследвания в тази област, между 27% и 70% от хората, тичащи на пътеки или практикуващи джогинг, са се наранили през първата година след започване на този вид спорт. Повечето от тези наранявания са свързани с натиск или удар. Ето защо е толкова важно да е осигурена защита от тях.

Kangoo Jumps с патентована система за защита от удар намаляват напрежението с до 80%, както е потвърдено от три отделни научни изследвания. На графиката по-долу (взети от проучване, проведено от Джейсън Ванси Джон А.Mercerв Университета на Невада – САЩ) можете да видите сравнение: лица, използващи нормални обувки по време на тренировка, в сравнение с такива, които използват Kangoo Jumps

Спрете да злоупотребявате с вашите стави! Kangoo Jumps също се използват и за маратони. Джоди Лутере професионална треньорка, участвала в много маратони. Тя ясно усеща разликата при използване на Kangoo Jumps : без болка, без прекомерно изтощение на следващия ден.

Забравете изтощителните диети! Докато подчертаваме важността на балансираното хранене, ние всъщност сме загрижени и да прибавим елемент на удоволствие без напрегнати упражнения към вашето ежедневие с Kangoo Jumps. Университетски проучвания показват ясно, че изразходвате много повече енергия или калории, като използвате Kangoo Jumps, в сравнение с обичайните спортни обувки. Въпреки това, това само по себе не обяснява значителната загуба на тегло при хората, които са употребявали редовно Kangoo Jumps.

Тайната се крие в лимфната система. Лимфата е течност, която циркулира между нашите клетки, за да изнесе токсините от тялото ни, за да бъде то здраво. Повечето от нас не са наясно, че нашите тела съдържат четири пъти повече лимфна течност отколкото кръв. Нашата лимфна система, която е и част от имунната ни система, обаче не е помпа, като сърцето, за да се запази в обръщение. Тя зависи от нашите естествени движения! Ако ние не се движим достатъчно, токсините всъщност задръстват лимфната система и “тровят” нашите клетки. В някои места на тялото лимфната течност всъщност кристализира в целулит, който всички ние знаем, че е трудно да се премахне.
Лимфната система също „наблюдава“ нашия метаболизъм. С напредване на възрастта ние, като че ли качваме килограми и ни е все по-трудно да ги свалим.
Изследванията показват, че нашия метаболизъм, степента, с която телата ни горят калории, намалява, когато лимфната ни система става по-малко ефективна. При редовно използване на Kangoo Jumps, нашият метаболизъм става все по-ефективен, в резултат на подобрен мускулен тонус и регулиране на теглото. В действителност ние всъщност повторно обучаваме всяка клетка да работи така, както когато сме били по-млади. След като ускорим метаболизма си, ние ще изгорим повече калории и няма да можем да възстановим килограми, ако продължаваме да използваме Kangoo Jumps.

Вашата ежедневна тренировка ще представлява приятно слушане на музика. Можете да научите Kangoo Jumps основни стъпки и много повече от нашето видео” Home Fitness & Weight Loss”.

 

Kangoo Jumps разширява възможностите ви за тренировка по няколко начина: Намалявайки въздействието и напрежението до 80%, те осигуряват ефикасна защита на глезените, коленете, пищялите, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб. Предписани тренировки с Kangoo Jumps осигуряват много безопасна и ефективна среда за тренировки на младежта. Те тренират едновременно всички мускули на тялото ви (според проучване на НАСА за rebound). Те увеличават значително вашата издръжливост, способност за баланс и ловкост. Те правят тренировката приятна като по този начин увеличават вашата мотивация. Създаването на серия от упражнения с помощта на новаторските Kangoo Jumps, може да намали значително времето за тренировка. Увеличава се консумацията на кислород и се оптимизира дейността на жлезите и сърдечно-съдовата система. Тренировката може да се прави както на закрито, така и на открито през цялата година.

Ето някои примери за области на медицината, където те могат да се използват и съответните им ползи:
Докторите по спортна медицина препоръчват Kangoo Jumps за рехабилитация след травми или операции. Ползата, която повечето от тях подчертават е, че Kangoo Jumps са продукт, който позволява на пациентите да продължат здравословна рехабилитация режим на упражнения без риск от претоварване. И Kangoo Jumps помагат за предотвратяване на по-нататъшни наранявания. Физиотерапевти препоръчват Kangoo Jumps за рехабилитация след свързани със спорт наранявания, за да се окаже съдействие на рехабилитацията /лечебния процес при проблеми с глезените, долната част на гърба и болки в гръбначния стълб, както и за много по-специфични условия.
Специалистите по хиропрактика препоръчват Kangoo Jumps за гръбначни упражнения, които винаги са били крайъгълен камък на хиропрактика-базирани програми за рехабилитация. Kangoo Jumps са идеални за укрепване на гръбначния стълб, оптимизиране на ортостатиката, баланс, координация и гъвкавост с минималното възможно напрежение. Общо практикуващите лекари препоръчват Kangoo Jumps, за коригиране и/или предотвратяване на здравословни проблеми като затлъстяване, сърдечно-съдови проблеми, депресия, запек, болки в гърба, слабост на пикочния мехур, липса на енергия, имунна недостатъчност, постнаталните упражнения и др. Офталмолози вярват, че упражнението “скачане” подобрява зрението, както се дискутира в книгата “Скачане за здраве” от д-р Мортън Уокър. Педиатрите препоръчват Kangoo Jumps (само за деца над 6 годишна възраст), за да се подобри координацията, за създаване на положителни нива на енергия и мотивация, за улеснение на учебния процес и концентрация, борба със затлъстяването. Kangoo Jumps също се използват успешно при деца с аутизъм и със синдром на Даун.
Ортопеди препоръчват Kangoo Jumps за намаляване на болката и за предотвратяване на ставни проблеми.

Ограничаване на риска от увреждане на стави! Физиотерапевти и лекари препоръчват използването на Kangoo Jumps за пациентите като важен фактор за рехабилитация им. Намаляването до 80% на напрежението за глезените, пищялите, коленете, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб също позволява на атлетите да подновят своите тренировки много по-рано.

Има много различни класификации на нараняванията и причинните фактори, свързани с всяко нараняване. Използването помага да се ограничи риска от увреждане на ставите, които са пострадали от свръхнатоварване или реконструктивна хирургия. Намаляването на напрежението/натиска позволява тези области да се подсилят, докато общото здравословно състояние се подобрява.

За наранявания, причинени от заседналия начин на живот, Kangoo Jumps са също отличен фактор за рехабилитация, тъй като подобряват работата на сърдечно-съдовата система на пациента, укрепват мускулатурата и скелета.

Kangoo Jumps действат като амортисьор, като батут, който генерира чувство на безтегловност, без притеснения за безопасността на този, който ги ползва. Научните изследвания показват, че Kangoo Jumps обувките са идеалният отговор на проблемите със затлъстяването на децата и апатията. С Kangoo Jumps децата могат да тичат, да скачат и играят всички любимите си игри. Но има и професионално структурирани програми предназначени за учителите. Kangoo Jumps спомагат за решаването на двата най-големи проблема на физическата подготовка: безопасността и скуката.

– Абсолютно безопасни
(тествани в продължение на 7 години в добре познатите калифорнийски летни лагери)
– Лесно учене, в рамките на 2-5минути !
– За всички възрасти от 6 до 90 + години
– На закрито, на открито, употребяват се при всякакви терени
– Лесно управление, издръжливи

Децата обичат да скачат – скачат върху леглото, на дивана, върху трамплина. Те обичат усещането за “въздушен”. В действителност подтикът да скочиш е съвсем естествен. Тъй като скокът е толкова забавен, повечето деца не осъзнават колко е полезен за тяхното здраве…така че моля ви, не им казвайте, че това е упражнение!

Kangoo Jumps са много безопасни и лесни за използване. При децата с наднормено тегло те са идеален вариант за упражнение, което гори калории, тонизира всички мускули, увеличава тяхната ловкост и самочувствие, докато те играят!

Kangoo Jumps предоставят и далеч повече ползи за здравето на децата. В книгата си “Скачай за здраве” д-р Мортън Уокър пише как скачането помага за коригиране на когнитивни увреждания, подобрява зрение, координация, концентрация, пространственото съзнание, ритъм, поза. Kangoo Jumps в момента се тестват успешно в Дания при деца с аутизъм.

Събудете детето у себе си! Kangoo Jumps създават такова състояние на еуфория, чувство за сила и лекота, че вие също ще ги заобичате – те просто забавляват.

Усещането на това състояние на съзнанието, която е свързана с подскачането, ще ви направи радостни, ще подобрите живота си, независимо от възрастта си и нивото на физическата ви подготовка.

Използвайте Kangoo Jumps за различни игри, танци, за разходка на кучето, за да играете с децата си, за шоу, дори и за трикове (само ако сте добър в това…) Нека вашата креативност да ви води. Ако искате да привлечете вниманието, вашата мечта ще се сбъдне: Kangoo Jumps са сигурен начин да привлечете любопитството на хората и да създадете нови контакти…”Kangoo Jumps бракове” се случват!

Kangoo Jumps фитнес програмите са предназначени да обучат професионални инструктори / треньори в най-новите техники, необходими, за да се представят фитнес класове на най-високо качество, с помощта на Kangoo Jumps пружиниращи на обувки. Тези програми са предназначени предимно за:

• Групови фитнес класове в спортни зали

• Персонални треньори, които да ги използват с техните клиенти • Училища и пара-училищни организации

Всяка програма е специализирана за различен популярен клас формат. Препоръчваме Kangoo Dance в традиционната  аеробика , Kangoo Boot Camp за вътрешна / външна кръгова тренировка, Kangoo Power за строг атлетичен стил на трениране, и Kangoo Discovery за подпомагане на борбата със затлъстяването сред децата и насърчаване на по-здравословен начин на живот.

Отбор на Kangoo Club Bulgaria

Founder

Kinga Sebestyén

CEO Kangoo Club

Изобретател на програми за рехабилитация на отскок ботуши

Член-основател на KAPO-health on boots

Световен рекорд на Гинес

Открийте повече
Trainer

Ildikó Marica

+40 747 180 022

International
Kangoo Jumps

Trainer & Presenter

Отговорни курсове за инструктори Kangoo Jumps

Kangoo Jumps Планиране на събития

Item added to cart.
0 items - 0.00 лв.
Kangoo Club Bulgaria
× WhatsApp