Рекорд на Гинес

Време е да отпразнуваме края на проекта “KAPO – #OraDeAbaterecordul” с официалното потвърждение на вписването в Книгата на Гинес, най-големият клас kangoo jumps, събитие, което се проведе на 13 октомври 2019 г. на площад Unirii в ж.к. Орадя.

Потвърждението беше направено въз основа на плана на урока, карта на местоположението, официални доклади на наблюдатели и записи на техническия персонал, кадри, снимки и др.

Активното участие на 1657 души позволи значително да се надхвърли рекордът, поддържан преди от Германия.

Събитие от такъв мащаб, проектирано от екипа на KAPO: Кинга Себестен, Алин Йова, Пуса Мария Фаркас и Оливия Лигия Бурта (четирите имена са изписани в дипломата за събитието, заедно с имената на Орадя и Румъния) може да бъде организирано с участието на множество престижни институции/организации на местно и национално ниво, на писмената преса, на телевизии, на професионални артисти, на семейство KAPO, професионални художници, които могат да бъдат намерени на плаката на събитието! Благодарим на реферите, хронометристите, доброволците! И тъй като оригиналността е една от характеристиките на записа, входът към събитието бе белязан от пеенето на първото прослушване на химна на Орадя, последвано от песента на братя Jdieri, посветена на проекта „Clean boots, accelerate“. Днес, в края на проекта,

Регистрации за програмата KAPO – здраве на ботуши се правят на kapo@kingasebestyen.com

Галерия Фото

Item added to cart.
0 items - 0.00 лв.
Kangoo Club Bulgaria
× WhatsApp