KINGA SEBESTYÉN

National Trainer Coordinator Kangoo Jumps

Национален координатор, треньор и дистрибутор с изключителни права в Румъния, Сърбия, Швеция и дистрибутор в България.

Кинга Себестиен е инструктор по аеробика, фитбол и пилатес в продължение на 15 години. Тя е и сертифициран личен треньор и диетолог и има богат опит при работа с деца, нуждаещи се от физическа подготовка. Фитнес програмата с Kangoo Jumps е нейният живот и е това, което я прави известна.

Тя започва своята дейност в Швеция през 2010 г. и от тогава организира класове за тези, които искат да станат Kangoo Jumps инструктори. Откакто тя е започнала своята дейност с Kangoo Jumps в Швеция, много хора завършвайки нейните курсове, стават международни KJ инструктори. Също така тя популяризира този вид спорт с различни презентации, демонстрации и тържествени откривания в много градове из цяла Швеция. Кинга подпомага и подкрепя инструктори в техните инициативи да отворят собствени Kangoo Jumps фитнес зали и клубове в градове като Стокхолм, Гьотеборг, Малмьо или Юнгбю.

Попитате ли я колко обича този спорт, тя отговаря, че е пристрастена към него и го практикува с цялото си сърце. Откакто Кинга имплементира Kangoo Jumps в Швеция, тя създава един екип, за който казва: “Ние сме като едно семейство”. Връзката между членовете на този екип се основава на взаимната помощ и уважение.

Кинга създава радост и положителни емоции в класовете си – тя прави всичко, което е по силите й, за да могат клиентите й да забравят ежедневните си проблеми. Желанието и е всички да се отпуснат, да се забавляват и да изглеждат добре.

СЛЕДВАЙТЕ Я ВЪВ ФЕЙСБУК
Item added to cart.
0 items - 0.00 лв.
Kangoo Club Bulgaria
× WhatsApp