Условия за връщане

Условия за връщане
Ако не сте доволни от закупените от вас продукти, можете да ги върнете и ние ще възстановим стойността на вашите продукти. Румънското законодателство предвижда: „Потребителят има право да уведоми търговеца писмено, че се отказва от покупката, без неустойки и при получаване на продукта“. (Правителствена наредба № 130/2000 г.). Нашите клиенти могат да върнат закупените продукти, в оригиналната опаковка, без следи от износване или замърсяване, в рамките на 14 работни дни от получаването, без неустойки и без позоваване на причина, като обявяват това връщане предварително, САМО ПИСМЕМО, по имейл от контакт страница, посочваща номера на поръчката, пълното ви име и адрес и кода на продуктите, които желаете да върнете. Заявки за връщане на телефон или месинджър не се разглеждат. Можете да изберете да върнете стойността на продуктите или да закупите други продукти от нашия магазин.

Връщането на продуктите се извършва за сметка на клиента, като се използва изключително куриерската услуга на Румънските пощи. След като получим пакета, подлежащ на връщане и установим, че условията за връщане са изпълнени (липса на петна, миризми, следи от износване и др.), нашата компания ще върне стойността на поръчката в рамките на 30 дни от датата на получаване на връщането . Не изпращайте пакета с наложен платеж, той ще бъде отхвърлен без допълнително предупреждение. Всяко връщане, което не отговаря на горните условия, ще бъде отказано. Ако разходите за доставка са били първоначално включени в цената на продуктите, те ще бъдат приспаднати от сумата, върната на клиента, въз основа на касовата бележка с разходите за доставка. Сумата, върната на клиента, не включва транспортни разходи и разходи за възстановяване. Потребителят (клиентът) има право да уведоми писмено търговеца, че се отказва от покупката, без неустойки, ако посочената (и доказана със снимка) причина е свързана с качеството на изпълнение и/или използваните материали, различни от описание, размери не съответстват на описанието и представянето на продукта. Позоваване на причина, в рамките на 5 календарни дни от получаване на продукта си.
Рекламации можете да получавате на адреса за контакт на нашата фирма, вижте страницата за контакти с адреса, бр. телефон и имейл.

Потребителят има право да се откаже от покупката в следните ситуации:
– Продуктът е повреден или дефектен
– Получихте продукт, различен от този, който сте поръчали
– Разликата между изображението на продуктите в магазина и това, което сте получили е очевидна и доказана (включително разликата в цветовете, но не и в нюанса).

Въпреки това, според Условията за ползване на този сайт, всички снимки са само за информация, въпреки че се опитват да отразяват възможно най-точно продукта, който ще получите.

Поради посочените по-горе причини имате две възможности за избор: Ние ще заменим повредения продукт, като в този случай вече няма да се налага да плащате за транспорта.

 

Ако искате да върнете продукт, моля попълнете формата по-долу.  Не отговаря на размераПродуктът е дефектенПолучих друг продукт


  Върнете продуктаСменете продукта

  Item added to cart.
  0 items - 0.00 лв.
  Kangoo Club Bulgaria
  × WhatsApp