KJ-XR3 (X-Rebound)

449.00 лв.491.00 лв.

Нулиране
Описание

Стандартен унисекс модел от серията XR,  за възрастни между 45 и 75 кг.* Подходящи са и за подрастващи ( тийнейджъри) над 45кг. Има MULTI-SIZE разширяемия неопренов лайнер ,  адаптира перфектно обувката към няколко размера, който може да се пере в перална машина.

Моделът разполага с IPS spring, който предлага:

  • по-добро представяне,
  • по-голям комфорт,
  • нови възможности за персонализиране,
  • по-дълъг живот,
  • двустранно обезопасяване със заключваща система,
  • Твърдите подметки могат да бъдат сменени, според килограмите на човека.

* Препоръчваме моделът KJ Pro, който е за хора по-тежки от 90кг.

ТеглоНяма
Цвят

Black/Black, Black/Orange, Black/Pink, Black/Yellow, White/Black, White/Blue, White/Pink

Размер

L (42-44) – 75-100 kg, M (39-41) – max. 75 kg, S (36-38) – max. 75 kg, XL (44-46) – 75-100 kg, XS (35) – max. 75 kg

Вид продукт

Обувки

Пол

Унисекс

Galerie foto

Допълнителна информация

ОРИГИНАЛНИ БОТИ KANGOO JUMPS

Ботушите Kangoo Jumps, продавани на този сайт, са 100% оригинални.

ТРАНСПОРТА

The deivery is made by DPD/Speedy. The order must pe paid by bank transfer. The delivery company does not allow cash payment on delivery due to Coronavirus situation.
The delivery takes about 2-3 days from the moment that the amount from the invoice arrives in Kangoo Club bank account.

Гаранция

Имаме гаранция от 12 месеца за корпуса, 90 дни за компонентите и аксесоарите, от датата, на която са закупени продуктите, с условието да спазваме всички препоръки за поддръжка и използване.

Закупеният продукт не е продукт за продължителна употреба и трябва да се използва и да се грижи за него, както е посочено в препоръката за поддръжка. Гаранцията се предоставя за продукти, които показват дефицит от производството или на материал. Дефектите, които се появяват след физическа употреба, при нормално използване или при неадекватно използване, се изключват от гаранцията. Средната издръжливост на употреба на продукта е в съответствие с Директивата на Европейския парламент 1999/33/CE, издадена през май 1999 г.

Предоставената гаранция за съответствие не засяга правата, предоставени чрез правата на потребителя, и е в съответствие с разпоредбата на ОВ бр. 21/1992 г. за защита на потребителите, с последни изменения и Закон № 21/1992 г. 449/2003 след румънската правна система.

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТА

Ако не сте доволни от закупените продукти, можете да ги върнете и ние ще ви върнем обратната стойност на вашите продукти. Румънското законодателство гласи: „Потребителят има право да уведоми търговеца в писмена форма, че той/тя се отказва от покупката, без санкции, и от получаването на продукта”. (Постановление на Гуверн № 130/2000). Нашите клиенти могат да върнат закупените продукти, в оригиналната опаковка без знаци за употреба или замърсяване, в рамките на 14 дни от датата на доставка, без неустойки и без позоваване на каквато и да е причина, това връщане е обявено предварително, САМО В ПИСМЕНА ФОРМА, на имейла адрес от страницата за контакт с упоменаване на номера на поръчката, пълно име и вашия адрес, като кода на продукта, който желаете да върнете. Заявки, подадени по телефона или други платформи (т.е. Messenger). Можете да изберете връщане на противостойността на продуктите или закупуване на други продукти в нашия магазин.

Отзиви (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „KJ-XR3 (X-Rebound)“

KJ-XR3 (X-Rebound)
449.00 лв.491.00 лв.
Kangoo Club Bulgaria
× WhatsApp